e-Learning

Des de l'any 2000 la FICF ha desenvolupat nombrosos projectes de formació virtual tant en l'àmbit universitari com en el de la formació continuada de professionals de la salut (metges, farmacèutics i infermeres).

Els nostres objectius docents estan en sintonia amb els objectius i valors fundacionals i amb la tasca encomanada per l'OMS, en qualitat de centre col·laborador per a la formació i la recerca.

La farmacoepidemiologia, la terapèutica i l'ús saludable dels medicaments (prescripció raonada i prudent, desprescripció) són les principals temàtiques en las què s'ha centrat la nostra oferta de formació virtual.

L'any 2005 vam iniciar el projecte aulaterapeutica.cat . Es tracta d'un espai de formació virtual on impartim formació en línia amb una plataforma de codi obert (Moodle).

En aquests anys hem aconseguit formar un equip de persones amb experiència en el disseny, desenvolupament i implementació de projectes de formació virtual.

Si tens alguna necessitat de formació o alguna idea a desenvolupar sobre docència virtual i medicaments, posa't en contacte amb nosaltres.

Responsable d'aquesta línia de treball: Josep Mª Castel